טיפול בעור בוגר ושומני

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

27/01/2018 | 10:28 | מאת: אילנית

דר' שלום רב, אני בת 40 ורוצה להתחיל לבצע טיפולי מיצוק ומניעת הזדקנות העור אך עדיין סובלת מפצעים ,תמיד יש לי פצעון אחד שניים ,העור שומני ולא רגוע משתמשת בקרם לחות ע"ב מים, כשנתיים ברטוויט /אדפרין כ-3 פעמים בשבוע בלילה , פוחדת למרוח סרום או קרם שומני יותר ללילה שלא יחמיר את המצב השאלה שלי איזה טיפולים כגון גלי רדיו ,מזותרפיה וכו...ניתן לבצע כאשר העור נוטה לפצעונים .... תודה רבה

28/01/2018 | 08:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אשפר לטפל בכל הטיפולים למיצוק (כמו גלי רגיו וכו) כשהעור שמן עם נטיה לפצעונים. טיפולים אלה אינן מגבירים שמנוניות של העור

מנהל פורום מילוי קמטים