משהו שמאוד מציק לי, מקווה שיש פתרון

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/12/2017 | 16:09 | מאת: לבנה

שלום ד"ר האם יש פתרון לנשירת שיער?? עפ"י בדיקות הדם התזונה שלי בסדר. בת 50. חווה נשירה בעיקר בשנה האחרונה. לוקחת מולטי ויטמין מספר חודשים, לא חשה שיפור. האם מינוקסי עשוי לעזור? האם יש טיפולים אפקטיביים? תודה

11/12/2017 | 15:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

נשירת שיער היא בעיה שכיחה. רוב נשירות השיער הן פיזיולוגיות וחולפטת מעצמן. רק מי שאין לו שיער, אין לו נשירה. בכל מקרה כדאי להיבדק על ידי רופא עור לשלול מצבים חולניים

11/12/2017 | 16:00 | מאת: לבנה

תודה ד"ר, האם זו לא תופעת גיל מעבר? אני רואה לא מעט נשים מבוגרות עם שיער דליל ואפילו קרחות, ומאוד מודאגת

12/12/2017 | 11:02 | מאת: לבנה

כשאני עושה קוקו אני מרגישה שיש לי הרבה פחות שיער מפעם

מנהל פורום מילוי קמטים