שאלה לגבי טיפול לייזר לפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/12/2017 | 21:56 | מאת: רוזי

שלום ד׳ר, האם לייזר יכול לסייע במיצוק העור? למשל במקרה של עפעפיים נפולים מעט או מיצוק אזור לחיים ולסת?

04/12/2017 | 09:08 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אכן . רק לייזר CO2. יש לקחת בחשבון שמיצוק בעור על ידי לייזק כרוך גם בתהליך של קילוף העור. (זמן שהיה בבית). עם זאת מקבלים מענה גם לקמטוטים שטחיים וכתמים. שיטות אחרות כמו גלי רדיו אן אולטראסאונד ממוקד עושות מיצוק ללא קילוף. התוצאות נראות לעים ב-delay מסוים

04/12/2017 | 13:24 | מאת: רוזי

תודה ד"ר, אשמח אם תבהירי -כמה זמן מחזיק הטיפול בלייזר וכמה בגלי רדיו? -האם טיפול בלייזר כרוך גם בפילינג? כלומר אלה שני טיפולים? -והאם המכשיר שציינת הוא היחיד האפקטיבי? מה לגבי FOTONA 3/4?

מנהל פורום מילוי קמטים