זוהר לפנים בת 34 עור דק בהיר ורגיש

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/10/2017 | 10:52 | מאת: מורן

שלום ד״ר אני בת 34 ומתלבטת אם להתחיל טיפול סקין בוסטר לעור זוהר או חומצה הילוארנית למילוי במיוחד מתחת לעיניים מה את ממליצה? העור שלי נראה טוב למעט קצת שקעים מתחת לעיניים. האם כדאי להתחיל עם זה או שאדפרין בערב זה מספיק? האם ההזרקות משפרות את מראה העור לטווח רחוק?

16/10/2017 | 10:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני גורסת שצריך התחיל ב"עקב אכילס"- מה משפיע יותר לרעה על מראה הפנים, בזה צריך להתחיל. כמובן שאם אין מגבלה כלכלית, אפשר לעשות את שני הטיפולים ביחד.

מנהל פורום מילוי קמטים