שימוש בתרכובת קליגמן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/10/2017 | 04:59 | מאת: אן

שלום רב. לפני חצי שנה רופא העור שלי רשם לי את התרכובת לצורך טיפול בכתם חום בהיר/אדום שהופיע על הלחי שלי ולא עבר במשך 3 שנים. אני מרגישה שהמשחה עוזרת, אבל השטח שסביב הכתם התבהר יחד איתו. 1. רציתי לדעת אם אפשר למרוח את המשחה על כל הפנים, והאם ההבדל בין הכתם המובהר לשטח שסביבו יתאזן בהמשך, או שכל השטח יתבהר ואז יגרום לכתם להיות שוב בולט לעומת הפנים הבהירות? 2. מה התוקף של המשחה? הרוקח שהכין לי את המשחה לא רשם עליה תוקף. מה הזמן המקובל במידה ואיחסנתי את המשחה במקרר? תודה רבה.

16/10/2017 | 10:17 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את בהחלט יכולה למרוח על כל הפנים. אין סכנה של הבהרת יתר. לגבי מועד התוקף- לפי הידוע לי תכשירים שרוקלחים בבית מרחת המועד שלהם- 3 חודשים

מנהל פורום מילוי קמטים