לומיגן לגבות ולריסים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/05/2017 | 08:04 | מאת: צילה א

שלום רב, רציתי לברר על התרופה לומיגן, להצמחת ריסים וגבות, יש לי בגבה חלק כוון האף שלא צומח יותר, ואני רוצה להחזיר את הגבות כפי שהיו לי בעבר עבות וארוכות, אני לא סובלת לא ממחלה ולא נשירת שיער תורשתי, אשמח לדעת איך משיגים את זה בארץ והאם מוכח שצומח שער חדש. בברכה, צילה

16/05/2017 | 12:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לומיגן הוא תרוםה לטיפול בלחץ תוך עיני. קיימת תצפית קלינית ששימוש בלומיגן יכול לשפר את מצב הריסים והגבות. בארה"ב קיימת תרופה בשם לטיס שזהו לומיגן לשימוש קוסמטי. בארץ התרופה לא קיימת. את צריכה למצוא רופא שיהיה מוכן לרשום לך את התרופה באינדיקציה קוסמטית.

מנהל פורום מילוי קמטים