כהויות סביב העיניים.

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/03/2017 | 15:09 | מאת: נ.

היי, אני בת 31 שסובלת מכהויות סביב העיניים מגיל צעיר , ועם הזמן המצב החמיר . הבעיה היא כנראה תורשתית ולא מהכליות או עיפות, גם לא שקע . המצב נורא מפריע לי ואני לא יוצאת מהבית בלי איפור . אשמח לדעת אם יש פתרון לבעיה , כי לאחר הרבה ביקורים אצל רופאי עור הוסבר לי שלא ניתן לטפל בזה .. אני משתמשת ברטינול מזה חודשיים ללא שיפור . הבנתי שיש פילינג לאזור העיניים, הבהרות , והזרקות .. אשמח לקבל יותר אינפורמציה במידה ויש טיפול לכמה זמן זה יעיל , תופעות לוואי , ומחיר .

28/03/2017 | 18:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כל הסיבות שמנית יכולות לגרום לכהיויות סביב העיניים. בהתאם לסיבה נגזר הטיפול. לא ניתן ללת יעוץ לגבי מה שרלוונטי עבורך בלי שרופא בודק אותך.

מנהל פורום מילוי קמטים