טיפול בסטרואידים ותופעות לוודאי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/03/2017 | 15:42 | מאת: טיפול בסטרוידים

בהמשך לפנייתי הקודמת בפורום לגבי גרנולומות סיליקון בין הגבות שעליה נתת מענה - האם את מבצעת במרפאתך הזרקת סטרואידים לנסיון המסת גרנולומות סליקון בין הגבות? האם יש תופעות לוואי להזרקת הסטרוידים או מצבים שזה עלול להיות מסוכן? תודה

05/03/2017 | 16:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מבצעת את הטיפול. קחי בחשבון ש: 1. לרוב צריך יותר מטיפול אחד 2. לא תמיד הגרנולומה נמסה לחלוטין 3. לא ניתן להבטיח שהתופעה לא תחזור בעתיד לגבי תופעות לוואי- חוץ משטף שעלול להיגרפ על ידי המחט, לא צפויות תופעות לוואי מהטיפול

30/04/2017 | 15:58 | מאת: עדי

האם ניתן לבצע את הטיפול המסת גרנולומות סיליקון במצח על ידי זריקות סטרואידים אצלך במסגרת קופת חולים מכבי ?או שזה טיפול שנחשב פרטי? תודה.

מנהל פורום מילוי קמטים