תגובה מאוחרת כתוצאה מהזרקת חומצה הילארונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/01/2017 | 19:43 | מאת: שרי

מזה למעלה משנתיים יש לי נפיחות קטנה מעל הפה בצד ימין, לא קשה וההבחנה בזמנו היתה אי אספקת דם מוגברת לאזור, נגע היפואקוגני תגובה מאוחרת כתוצאה מהזרקת חומצה הילארונית (זה קרה אחרי תקופה לא קצרה שעשיתי באופן קבוע). הייתי אצל הרופא המזריק שפעמיים הזריק לי את החומר הממיס ללא שינוי ואז עזבתי את זה. מאז ועד היום זה קיים באופן ססטי, ולא משנה איזה טיפולי אסטטיקה ומילויים אני עושה. עכשיו שוב התעוררתי ורציתי לטפל בזיהום החיידקי המעצבן והלכתי לכירורג פלסטי שנתן לי אנטיביוטיקה ציפרודקס 500, משחה פוטיקורט וכדור לאלרגיה לשבועיים אך גם זה לא עזר. הרופא גם שלל את אופצית השאיבה מתוך חלל הפה כי זה לא משהו שניתן לראות וגם יכול לסבך ולהכניס חיידקים לאזור. האופציה האחרונה שנותרה זה הזרקת סטרואידים לאזור וגם זה לא 100% הצלחה וישנם גם תופעות לוואי וגם ניתן לעשות רק באופן פרטי. האם את מטפלת בבעיה כזאת? אנטיביוטיקה אחרת? סטרואידים? משהו אחר? או שזה מקרה אבוד?.

14/01/2017 | 21:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם הפגם הוא קטן, לדעתי לא כדאי להתעסק בו. מיצית את כל האופציות הנכונות. לא הייתי ממליצנ להסתכן בגלל פגם קטן.

מנהל פורום מילוי קמטים