טיפולי שיאצו ועיסוי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

11/09/2009 | 00:57 | מאת: מנאר

שלום עברתי לפני 8 ימים טיפול IVF - החזרת עוברים, עוד לפני הייתי מטופלת ברפואה משלימה בעיקר עיסוי הוליסטי פעם בשבוע בשל עייפות מצטברת. עוד לא ניסיתי שיאצו אך יש לי שני תורים לשיאצו ועיסוי השבוע הבא אך מכיוון שעוד לא קיבלתי תוצאה של בטא בדם ואני לא אדע אם אהיה בהריון עד הטיפול אני מפחדת לגשת לתור שלי. האם שני הטיפולים יכולים להשפיע לרעה על הגוף שלי או על סיכויי היותי בהריון במיחוחד שיאצו.

13/09/2009 | 12:53 | מאת: עדי דרור

מנאר שלום. חשוב ליידע את המטפלים שיתכן ואת בהריון ואז הם יטפלו בהתאם. לכאורה לא אמור להיות כל חשש, מאידך , כיוון שמדובר בהריון "יקר" הייתי ממליצה לך כרגע לקבל טיפול שכבר מוכר לך ממטפל שמכיר אותך ולא להתנסות דווקא בשלב כה ראשוני ורגיש בטיפול חדש. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה