טחורים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

19/08/2009 | 11:08 | מאת: לילך

שלום אני חודש וחצי אחרי לידה ואני סובלת מטחורים שלא עוברים לי מה אפשר לעשות השתמשתי בפרוקטו, באלוורה אני עושה אמבטיות במים פושרים אך כלום לא עוזר. אולי טיפול בשמנים יוכל לעזור אך אני לא מכירה שמן מסוים אודה עבור תשובתך

22/08/2009 | 21:09 | מאת: עדי דרור

לילך שלום, לשימוש חיצוני יש משחת הממליס של חברת ולדה, ברב בתי המרקחת ההומיאופטיים יש משחות מצויינות שנרקחות במקום - בית מרקחת נאות שושנים בחולון, זילי אורבך בתל אביב, הנשיא ברחובות. טיפול של רפואה סינית שכולל דיקור ופורמולת צמחי מרפא המותאמת לך אישית יכול מאוד לסייע. חשוב להבין האם הטחורים חיצוניים (בולטים החוצה) , האם יש דימום והאם יש כאב, כמובן שחשוב מאוד להקפיד על יציאות סדירות ורכות ולא ללחוץ בזמן יציאה. לשם כך אפשר לקבל המלצות תזונה (בגדול כמובן להקפיד על שתיה מרובה של מים ועל סיבים תזונתיים כמו סובין וזרעי פשתן טחונים), אפשר באופן זמני להשתמש בתכשיר שנקרא "פגלקס" שגורם לצואה להיות רכה. במידה ויש כאב ונפיחות אפשר לעשות 3-4 פעמים ביום קומפרסים של מלח אנגלי (פד מגנזיום - משתמשים בזה גם לאחר לידה), קונים מלח אנגלי באבקה בבית מרקחת, מערבבים עם מים, שמים פדים בתוך התמיסה ושומרים במקרר, החומר והקור עוזרים לכווץ ולהרגיע) במידה והטחורים בולטים החוצה אפשר בלחיצה ידנית עדינה להחזיר אותם פנימה - זה בדרך כלל משפר מאוד את התחושה. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה