ילקוט הרועים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

10/08/2009 | 14:23 | מאת: נמנמה

בהריון הקודם המליצו לי על חליטה של ילקוט הרועים לקראת הלידה ואחריה אך אני לא זוכרת מה אמרו לי שזה אמור לעשות. עכשיו אני קוראת בכלמיני מקומות שלא מומץ להשתמש בצמח הזה לא בהריון ולא בהנקה אך מצד שני כתוב שזה מזרז ומקדם צירים בלידה ועוזר לדימום לאחר הלידה רציתי לדעת האם כן אפשר לשתות את החליטה לקראת הלידה ואם כן החל מאיזה שבוע ניתן לשתות והאם גם בימים אחרי הלידה אפשר או שלא מומלץ בגלל ההנקה? תודה

10/08/2009 | 22:59 | מאת: עדי דרור

נמנמה שלום, אנא פני לפורום של תרופות וצמחי מרפא ברפואה משלימה, נראה לי שאילן ידע לענות לך בצורה מפורטת יותר ממני - אני מצרפת קישור לפורום בהצלחה עדי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1864,m-Doctors,a-Forums.html

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה