איזון הורמונלי ע"י רפואה משלימה/תוספי מזון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/05/2009 | 17:26 | מאת: שירה

עדי שלום! אני בת 33, אובחנתי כסובלת מבעיה של שחלות פוליציסטיות - מחזור לא סדיר וכתוצאה מכך בעיות בפוריות.יש לי ילד בו שנתיים, לאחר שעברתי זריקות הורמונליות בלבד, כך שכנראה הבעיה היחידה היא חוסר איזון הורמונלי/בעיות בביוץ. מאז הלידה לא השתמשתי באמצעי מניעה אך הנקתי שנה וחודשיים. המחזור שלי עדיין לא סדיר - מופיע בד"כ פעם בכמה חודשים (כמו תמיד). האם אני חייבת לעבור שוב זריקות או שאת אותה תוצאה ניתן להשיג ע"י רפואה משלימה/תוספי תזונה?

24/05/2009 | 11:06 | מאת: עדי דרור

שירה שלום, ברפואה הסינית מטפלים בבעיות פוריות, גם במקרים כמו שלך - שבהם יש שחלות פוליציסטיות ו/או חוסר איזון הורמונלי. הטיפול לרב משלב דיקור סיני וצמחי מרפא. מה שצריך לזכור זה שבניגוד לזריקות ההורמונליות , כאן מדובר בתהליך טיפולי שהוא לרב ארוך יותר. יש הרבה יתרונות לטיפול טבעי, זה נכון יותר לגוף, ואין תופעות לוואי של הורמונים, אבל צריך סבלנות ואורך רוח. כמו בכל נושא, אין 100% הצלחה, אבל יש סיכוי טוב להסדיר את המחזור ולהיכנס להריון. אם "זמנך אינו דוחק" ואת מוכנה לנסות מספר חודשים של טיפול טבעי, אז אני ממליצה לך בחום לפנות לרפואה סינית למטפל שמתמחה בפריון. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה