דלקות גרון סטרפטוקוקיות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

11/02/2014 | 12:31 | מאת: הדס

שלום רב, אני בשבוע 13 בהריון שני וסובלת מדלקות גרון חוזרות עם סטרפטוקוקים במהלך החורף (מאז הלידה הראשונה לפני שלוש שנים). אני מטופלת בדיקור ושיניתי את התזונה בהמלצת נטורופטית לתזונה טבעונית. יחד עם זאת היתה לי דלקת גרון קשה וסיימתי אנטיביוטיקה לפני כשבועיים. הבוקר שוב התחילו כאבי הגרון... מה אפשר לעשות? אני מתלבטת אם לפנות להומאופתיה. בנוסף, האם מניפיקה יכול לעזור? האם בטוח לשימוש בהריון? תודה!

שלום לדעתי חשוב שתמשיכי בטיפולי דיקור ובתזונה נטורופתיה יכולה לעשות טוב ולעזור מים חמים עם דבש לימון וגינגר מאוד עוזרים צנון שחור עם דבש מאוד עוזר תרגישי טוב רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה