כיצד ניתן על ידי הרפואה המשלימה להכנס להריון?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

15/03/2009 | 19:52 | מאת: מירב

אני בת 36 מנסה להכנס להריון כבר 6 חודשים, מטופלת בדיקור סיני כאשר כל שבוע טיפול עברתי כבר 7 טיפולים. טיפולים אלו עוזרים לי מאד אני יותר רגועה אבל הריון אין? אשמח לשמוע על שיטות נוספות. תודה רבה

15/03/2009 | 22:06 | מאת: עדי דרור

מירב שלום, קשה לענות על סמך הפרטים שנתת, האם עברת בירור אצל רופא נשים? האם המחזור שלך סדיר? האם כבר היו לך בעבר הריונות? בכל אופן הרפואה הסינית היא אחד מהטיפולים היותר נפוצים ויעילים בנושא פריון, כדאי לוודא שהמטפל/ת מתמחים בנושא ו...צריך סבלנות. כעקרון, גם תקופה של שנה עד שנכנסים להריון נחשבת תקינה, אבל כיוון שאת בת 36 הייתי פונה במקביל לבירור מסודר אצל רופא נשים על מנת לא "לבזבז" זמן. שיהיה בהצלחה :) , עדי.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה