זירוז לידה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

08/07/2013 | 18:01 | מאת: אורית

שלום. שמי אורית ואני בשבוע 40+3 ניראה כאילו הלידה לא מתקרבת לבוא וממש ממש קשה לי. אני אחרי ניתוח קיסרי בשל היותה עכוז כך שלא חוויתי אף פעם צירים או לידה ממש מעוניינת לזרז את הלידה האם יש פיתרון ברפואה הסינית לזירוז תוך יום יומיים? בנוסף האם אני יכולה לגשת פשוט לבית החולים ולומר אני רוצה ללדת?

אורית שלום אכן לרפואה הסינית יש המון מה להציע ולעשות את מוזמנת לפנות אלינו לשירמ באסף הרופא ולהגיע לטיפול בבית החולים לא יעשו כלום כל עוד אין סיבה לכך ובלי קשר זה פחות נחמד ליצור צירים בעזרת זרוזים נסי ללכת הרבה יחפה ואפילו על חול ים תעלי ותרדי מדרגות תבצעי עיסוי פטמות הדברים הנל אמורים לעזור שיהיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה