רפלקסולוגיה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/11/2012 | 19:46 | מאת: רות

שלום !! אני בת 37 הריון שלישי אחרי 7 שנים, שבוע 5, סובלת ממעי רגיז ולחץ וחרדות. לפני ההריון טיפלתי ברפלקסולוגיה והטיפולים די עזרו. האם אפשר בהריון לטפל ברפלקסולוגיה??? זקוקה נואשות להורדת לחץ

רות שלום אין שום בעיה להמשיך ולקבל טיפולים במהלך הריון זה אף מבורך כל עוד את נמצאת אצל מטפלת שההתמחות שלה היא בהריון והיא אכן יודעת לטפל בזמן הריון זה בהחלט יכול להרגיע ולהקל במידה ואת מעוניינת את יכולה לפנות לשיר"מ באסף הרופא ולקבל טיפול (089779931) בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה