האם הצמחים הבאים מסוכנים בתחילתו של הריון?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

06/03/2012 | 09:13 | מאת: גאיה

שלום, לאחרונה פניתי לטיפול אלטרנטיבי הכולל דיקור סיני וטיפול בצמחים לאור העובדה כי אינני מצליחה להיכנס להריון מזה כשנה. יש לציין כי נטלתי עד לפני כשנה, דפו פרוברה כאמצעי למניעת כניסה להריון (זריקה אחרונה בינואר אשתקד) ונתון נוסף חשוב הוא שאני צריכה ליטול קלקסן (היו שתי הפלות) במהלך הריון בשל קרישיות יתר בדם. קיבלתי תרכובת צמחים עליה אך אני מרגישה לא בטוח לקחת אותה בשל ההיסטוריה שלי. אשמח לקבל את דעתך לתרכובת והאם היא בטוחה ללקיחה יחד עם קלקסן ובהריון בכלל, במידה ואקלט תוך כדי הטיפול : huang qi 9 ren shen 9 fu ling 6 gan cao 6 chai hu 6 zhi shi 6 huang jing 6 huai niu xi 6 lu lu tong 6 he huan pi 12 long yan rou 9

גאיה שלום מי הכין את הפורמולה מטפל או שלקחת פורמולת פטנט אם לא מרגיש לך נכון אל תקחי דברים על דעת עצמך אלא אם כן את בליווי של מטפל ואם את לא סומכת מספיק על מה שהוא נותן לך אז כדאי שתחליפי מטפל, המטפלים ברובם יודעים מה הם עושים ולא יתנו סתם צמחים בטוחה שיש מאחורי זה מחשבה אני מקווה שאת נמצאת אצל מטפל שאכן מטפל בבעיות גניקולוגיות, חלק מהצמחים מותרים בהריון וחלקם קצת פחות אני לא יכולה לתת לך אבחנה דרך הודעה ולהגיד לך האם לקחת או לא כדאי שתברי עם המטפל שנתן לך או שתחליפי מטפל את מוזמנת לפנות אלינו למרפאת שירמ באסף הרופא ולקבל טיפול מסודר שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה