ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

29/02/2012 | 16:40 | מאת: טל

שלום מה מומלץ לקחת לפני ניתוח קיסרי ואחריו על מנת לזרז החלמה בעיה נוספת לאחר ניתוח - מניסיון , היא גזים וחזרה של מערכת העיכול לתפקוד ותחושת נפיחות שיכולה להימשך שבוע, כמו כן בצקות קשות ברגליים תודה

טל שלום קצת קשה להכין את הגוף לניתוח מומלץ ללכת ולקבל טיפולים ברפואה סינית ע?מ לחזק את הגוף ולהכין אותו לניתוח ואף ניתן לשלב צמחים יחד עם זה ניתן לטפל סימפטומטית בדברים כשמרגישים שאכן הם הולכים לבוא מה שכן לא כל ניתוח נגמר עם בצקות ברגליים טחורים וכו? יש נשים שגם עוברות את זה בלי כלום חוץ מההתמודות עם הכאב. ניתן להשתמש באלו פירסט שהוא מעולה לצלקת של הניתוח לטחורים ולכל בעיה בעור תתחילי להקפיד על תזונה נכונה כמה שפחות שומנים ומטוגנים למינהם יותר דגנים מלאים קטניות וירקות לבצקות את יכולה לשתות תה סירפד עטזר בסילוק נוזלים מהגוף וכמט כן להניח על הרגליים עלי כרוב לבן וכמובן להרים אותם מעלה לכיוון הלב שזה בטח יהיה לך קשה עם הצלקת הניתוחית בהתחלה אני מקווה שאת שותה תה פטל וסירפד כבר משבוע 35 ניתן לעשות לטחורים אמבטיות עם שמנים אתריים והשתדלי לשטוף אחרי יציאה במים קרים (בידן, או שניה במקלחת) במקום לנגב עם נייר שיהיה בהצלחה ויעבור בשלום רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה