עזרה לפני מחלה..

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

13/02/2012 | 15:49 | מאת: יערה

היי, אשמח לעצה, אני בהריון שבוע 18, נוטה לא ליטול תרופות באופן כללי וטבעונית (לא חולה כמעט אף פעם). במשך החורף האחרון בעלי כל הזמן חולה ואני עושה מאמצים אדירים כדי לא להידבק. הוא נוטל חיזוקית וויטמין C אבל זה לא עוזר. ביומיים האחרונים גם אני התחלתי עם נזלת ושיעול. מה עלינו לקחת ע"מ להתחזק (משהו שניתן ליטול בהריון)? אני ממש ממש לא רוצה לחלות...

יערה שלום את יכולה גם לקחת ויטמין c למניעה אין משהו ספציפי להריון שאפשר לקחת את יכולה לקבל טיפול בדיקור סיני שטוב בכל מקרה לחיזוק מערכת חיסונית שנחלשת בהריון, תשתי. תה עם מקל קינמון גינגר עם לימון ודבש חליטת תה סמבוק חשוב לאכול מזונות חמים ומזינים לחזק את הגוף והעיקר שבעלך ילך לטפל בעצמו ע?מ שאת לא תדבקי שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה