מיגרנות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

23/01/2012 | 11:32 | מאת: מורן

שלום רב, אני בשבוע 19 ויש לי כאבי ראש איומים אחת לשבוע וחצי לפחות שנמשכים יומיים. אני משתדלת לא לקחת כדורים אולי איזה אקמול אבל זה כאב בלתי נסבל. איך מתגברים והאם לרפואה המשימה יש פיתרון?

מורן שלום יש המון סוגים של כאבי ראש במידה וסבלת ממגרנות בעבר אז את יודעת אכן לבחין בזה, המון פעמים המגרנות חוזרות בהריון או גם סתם מופיעות לרפואה המשלימה אכן יש מה להציע בנדון הייתי ממליצה לך לקבל טיפולים בדיקור סיני חשוב שהמטפל שאת הולכת אליו ידע לטפל בנשים הרות חשוב שתתמידי בשתיה מרובה ותזונה נכונה תפחיתי מטוגנים, קופאין, חריף, שוקולדים, סגריות שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה