אומגה 3 בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

12/01/2012 | 20:07 | מאת: איילת

שלום רב , מה המינון המומלץ לנטילת אומגה 3 בהריון? יש לציין כי אני סובלת מערכים גבוהים של טריגליצרידים שמפאת ההריון לא יכולה ליטול כדורים ולכן הומלץ לי ליטול אומגה 3 במינון גבוהה , אני בשבוע ה - 5 להריוני לתשובתך אודה

איילת שלום הצריכה המומלצת של אומגה3 היא 300 מ?ג ליום אני מאוד ממליצה על אומגה 3 ממקור צמחי למשל של מרוולס מכיוון שבדגים יש הרבה כספית או אומגה שמשולבת עם חומצה פולית שמיועדית לנשים הרות שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה