לרחלי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/10/2011 | 16:42 | מאת: דניאלה

כמה זמן אורך הטיפול הראשון? האם אפשר בטיפול הראשון בקליניקה לשלב - צמחים, תזונה, שיאצו ודיקור ביחד?

דניאלה שלום משך זמן הטיפול הוא תלוי במטפל או במוסד שאליו את פונה ע"מ לקבל את הטיפול בטיפול הראשון אפשר לעשות המון דברים זה מאוד תלוי במטפל ובצורה שבא הוא עובד. על צמחים ותזונה תמיד אפשר להמליץ במהלך טיפול ואני יכולה להגיד לך שאני מאוד אוהבת לשלב דיקור עם שילוב של טיפול מגע, את הצמחים התזונה לרוב במידה וצריך מציע המטפל לאחר התשאול וע"פי כך הוא מתאים אותם למטופל באופן אישי שיהיה בהצלחה ושבוע טוב רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה