זירוז לידה בצורה טבעית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

10/10/2011 | 16:47 | מאת: אילת

אני בשבוע 31. הרופא המליץ לי לעשות יילוד מוקדם בשבוע 38 בגלל רמות גבוהות יחסית של ה- HCG. אני מעדיפה להגיע לחדר לידה בצורה טבעית יותר ולהמנע מזירוז מלאכותי. מה האפשרויות שלי? והאם משהו מזה מוכר ע"י קופת חולים כללית?

אילת שלום בהחלט יש דברים שאפשר לנסות ולעשות כמו השראת לידה בצורה טבעית דמיון מודרך את יכולה להתחיל כבר לשתות תה של עלי פטל ע"מ שיעזור לרכך את צוואר הרחם וחשוב להשאר רגועה עד כמה שאפשרולשמור על הגוף רפוי ולא מכווץ,יש טיפולים משלימים בקופות צריך לראות האם יש מטפלים שאכן מתמחים בהריון ולידה.כמו כן במידה ואת מעוניינת את יכולה ליצור קשר עם מח' שיר"מ באסף הרופא בנדון 089779931 שיהיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה