היריון ופחד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

18/03/2011 | 09:37 | מאת: יפה

שלום רב, בשבוע שעבר גיליתי כי אני בהריון , אני בשבוע 7.(הריון לא מתוכנן) אני בת 32 וגרה עם בן זוג מס' רב של שנים. כל ההחלטות בחיי לוו בהתקפי חרדה איומים (אני סובלת גם מדכאון). החלטה על חתונה וילדים מבעיתה אותי. אני נודדת במחשבות עד אין סוף אשר מלווים בחרדה איומה וחוסר יכולת לקבל החלטה (למרות שברור לי שאת ההריון הזה אני רוצה) האם ישנו טיפול הוליסטי להורדת המתח והחרדה? אודה לתשובתך, שבת שלום

יפה שלום האומנם התגובה היא אחרי המון זמן שהאתר לא היה בפעילות אך במידה ואכן החרדות והפחדים עדיין קיימים לרפואה משלימה יש המון דברים להציע ע"מ לטפל בזה.

שכחתי להוסיף ששיחות עם פסיכולוג וטיפול בשיטת NLP דמיון מודרך בהחלט יכול לעזור שוב בהצלחה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה