בצקות ברגליים לאחר הלידה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

11/10/2010 | 09:53 | מאת: אירה

שלום רב לפני 3 ימים ילדתי בת. הכל עבר בסדר ואנחנו כבר יממה בבית. הבעיה שנפיחות בכפות הרגליים שלי התגברה לאחר הלידה. הנפיחות עכשיו גדולה יותר מאשר בשבועות האחרונים של ההריון. האם התופעה מוכרת ולאיזה רופא כדי לפנות? תודה.

11/10/2010 | 21:23 | מאת: עדי דרור

אירה שלום. התופעה מוכרת, פעמים רבות בימים שלאחר הלידה הבצקות והנפיחות גוברות. אם הבצקות מפריעות לך - נסי לשכב עם רגליים מורמות , לעשות קומפרסים קרים ואפשר גם לעטוף את אזור הבצקת בעלי כרוב טריים ולעטוף בגרב (עלי הכרוב סופחים נוזלים). תרגישי טוב ומזל טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה