בחילות קשות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

22/09/2010 | 09:07 | מאת: אילנה

שלום רב, אני בשבוע 8 ומתחילת ההריון אני סובלת מבחילות קשות מאוד שמפריעות לי בתפקוד, אני מקיאה כמה פעמים ביום אבל גם אז אין ממש הקלה. התחושה היא בחילה עמוקה וגם שהאוכל עומד בגרון. אני לוקחת קפסולות של ג'ינג'ר בבוקר וגם זה לא עוזר לי. ניסיתי לימון- לא עוזר. אני דיי מיואשת. אשמח לכל עזרה. תודה, אילנה.

01/10/2010 | 22:51 | מאת: עדי דרור

אילנה שלום. מספר דברים שיכולים לסייע - יש נשים שתוסף של ויטמין b6 עוזר להן יש מוצר הומיאופטי בשם קוקולין - אלו כדורי מציצה קטנים שניתן לרכוש בבתי מרקחת. מנסיוני, במצב כמו שלך, רצוי לגשת בהקדם לטיפול, אני ממליצה על טיפולי דיקור - בעיקר דיקור יפני, בתדירות של פעמיים בשבוע בהתחלה, ועם השגת שיפור ירידה לפעם בשבוע. תרגישי טוב, ותזכרי שלרב זה עובר בסוף הטרימסטר הראשון :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה