בחילות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/09/2010 | 11:50 | מאת: אריאלה

שלום עדי, אני בשבוע 10 להריון, וסובלת מבחילות, לעיתים הקאות, וחולשה, גם לאחר שאני אוכלת. רמת הברזל שלי תקינה ואני נוטלת תוסף ברזל. האם יש משהו טבעי שיכול לסייע בהקלה על הבחילות - בלי לפגוע ח"ו בעובר? תודה אריאלה

01/10/2010 | 22:44 | מאת: עדי דרור

אריאלה שלום. מספר דברים שיכולים לסייע לבחילות: 1. להקפיד לאכול לעיתים קרובות , בעיקר פחמימות יבשות (קרקרים וכד') 2. ג'ינג'ר - בכדורים או בחליטה 3. תוסף מזון של ויטמין b6 4. מוצר הומיאופטי בשם קוקולין - אלו כדורי מציצה קטנים שניתן להשיג בבתי מרקחת חשוב לציין שלכל אחת עוזר משהו אחר - כך שצריך פשוט לנסות. במידה ואין הקלה, אני ממליצה בחום על טיפולי דיקור בתדירות של פעמיים בשבוע למספר שבועות. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה