תרופות ל CMV

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

19/09/2010 | 09:17 | מאת: ענתפ

אני בשבוע ה 7-6 בהריון ( הריון ראשון בגיל 37). קיבלתי תוצאות קצת מאוד מלחיצות של CMV ואשמח לדעת אם יש משהו שמומלץ לקחת (GUNA VIRUS רו משהו אחר? .. .. התוצאות מתאריך 12.09.10 CMV IgG- 152.9 CMV IgM-positive CMV IgM additional assay-גבולי CMV IgG Avidity-התוצאה גדול מ 45% Rubella IgG- גדול מ - 100 IU/ml תוצאות של לפני ההריון מה 26.05 : CMV IgG- 178.5 CMV IgM-positive CMV IgM additional assay-שלילי CMV IgG Avidity-התוצאה גדול מ 45% Rubella IgG- גדול מ - 100 IU/ml EBNA IgG (POS)-EBV Ab. - EBV Past infection-

20/09/2010 | 11:40 | מאת: עדי דרור

ענת שלום. ראשית אני מציינת שזהו פורום לרפואה משלימה בהריון, לגבי פענוח מדוייק של תוצאות הבדיקות כדאי לפנות לפורום הריון של רפואה קונבנציונאלית או להתייעץ עם רופא הנשים שלך. אני מצרפת לך קישור לכתבה בנושא, http://www.doctors.co.il/ar/2960/CMV+-+%D7%94%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A3+%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%99 לפי הכתבה את יכולה לראות שככל הנראה חלית ב - cmv לפני ההריון ובדיקות הדם מזמן ההריון מראות על זיהום ישן שקרה בעבר ולא כעת - כך שלא נראה שיש סיבה לדאגה - אך שוב אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא נשים. חשוב להבין שהסכנה ב - cmv בהריון היא הדבקת העובר. אם הוירוס פעיל אצלך בזמן ההריון - אני לא מכירה תכשיר שישפיע על סיכויי ההדבקה של העובר, מה שניתן לעשות זה לחזק אותך ולטפל בך על מנת שאת תחלימי מהר יותר, ולבצע בדיקת מי שפיר בשלב מאוחר יותר על מנת לבדוק האם העובר נדבק. בהצלחה, שיהיה הריון קל ורגוע עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה