יובש בפה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/08/2010 | 19:14 | מאת: st

אני בשבוע ה-12 להריון ובמשך 3 השבועות האחרונים אני סובלת מיובש בפה שגורם לי לרפלקס של הקאה, אבל בלי הקאה ממש. כל תוצאות הבדיקות שלי טובות..אשמח לשמוע מה יכול להקל עליי? תודה רבה

18/08/2010 | 09:10 | מאת: עדי דרור

יובש בפה - כעזרה ראשונה את יכולה לנסות ולעסות את קו הלסת התחתונה (מתחת לעצם הלסת) - שם ממוקמות בלוטות רוק ולעיתים עיסוי של האזור מגביר את הפרשת הרוק. מעבר לכך, את יכולה לפנות לטיפול ברפואה סינית - יש לאבחן בדיוק ממה נובע היובש (בעיניים סיניות) ולטפל בהתאם בדיקור ואם יש צורך אז גם בצמחים. היובש הזה יכול להיות מושפע משינויים הורמונליים, ממתח, אפילו משרירי צוואר נוקשים, צריך לאבחן אותך ספציפית. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה