אוכל תינוקות- גרבר פירות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

11/08/2010 | 17:15 | מאת: מתעניינת

שלום. אני בטוחה שהשאלה שלי נשמעת אולי קצת מוזרה. אני בחודש 2 להריון, מאז שנכנסתי להריון יש לי בעיות במערכת העיכול, בעיות לא פשוטות בכלל, כמעט כל דבר שאני אוכלת אני מקיאה אותו או משלשלת אותו. מערכת העיכול שלי לא מסוגלת לעכל אוכל נורמלי של אנשים מבוגרים. אז חשבתי להתחיל לנסות לאכול אוכל של תינוקות, מחית פירות או גרבר. זה יותר קל לעיכול. מה דעתך? כי אם אני לא מצליחה לאכול מאכלי מבוגרים אז נעבור למאכלי תינוקות. שווה לנסות?

18/08/2010 | 09:11 | מאת: עדי דרור

הייתי ממליצה לך לנסות ולאכול דיסות אורז וירקות מבושלים ללא תבלון. אם אין שיפור, לפנות לנטורופטית להמלצות תזונה על פי אבחון אישי. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה