שאלה דחופה הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

03/08/2010 | 18:39 | מאת: תמר

שלום, לפני כמה שנים היתה לי קנדידה ומאז היא חוזרת לתקופות-בעיקרון אני משתמשת בתקופות שהיא מתפרצת בשמן אורגנו וריפליט של חברת ביו קאר השמן הוא של סולגאר. בכללי מקפידה על תזונה ללא סוכרים ושמרים וכל מה שמצמיח קנדידה. בקרוב אני מתכננת להכנס להריון האם יש בעיה לקחת את התוספים הללו, ובכלל האם הריון ושינויים הורמונלים יכולים לשנות את "התקפי הקנדידה" או אפילו למחוק.. ?

08/08/2010 | 08:56 | מאת: עדי דרור

תמר שלום. ריפליט - אין מניעה, אפשר להשתמש בהריון. שמן אורגנו - אינו מומלץ בזמן הריון. בתקופת הריון אכן יש שינויים הורמונליים ואלה יכולים מצד אחד "לחסל" קנדידה ומצד שני לגרום לה לפרוץ, במידה ותהיה התפרצות קנדידה במהלך ההריון - פני לטיפול (נטורופטיה/דיקור וצמחי מרפא), פעמים רבות בזמן הריון, מעדיפים להעניק טיפול יותר "סימפטומטי", על מנת לא לסכן את ההריון. שיהיה בהצלחה. עדי.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה