זה הגיוני שלא נתנו לי תוסף ברזל??

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

18/07/2010 | 12:10 | מאת: יערה

אני כבר בשבוע 8. עד היום הרופאת נשים שלי נתנה לי לקחת רק חומצה פולית. אבל מה עם ברזל? הרופאה לא דיברה איתי על תוסף ברזל עד היום. ממתי מתחילים לקחת ברזל? לא ברור לי כל העסק הזה...

22/07/2010 | 22:59 | מאת: עדי דרור

יערה שלום, כדאי פשוט לשאול את הרופאה... אם בדיקות הדם שלך מראות על רמות תקינות של ברזל - לדעתי אין חובה להתחיל לקחת תוסף ברזל כבר עכשיו, אבל חשוב להיות במעקב , כולל בדיקות דם. אם תראי שרמות הברזל וההמוגלובין מתחילות לרדת - תתחילי לקחת. כמו כן הקפידי לכלול בתזונה שלך מזונות עשירים בברזל - כבד, טחינה גולמית וכו'

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה