עדי - אני מעדכנת אותך..

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

16/07/2010 | 11:28 | מאת: שירן

היי עדי, זו שוב שירן. אני בת 26. בהריון. שבוע 7. הריון ראשון שלי. כבר 3 שבועות אני סובלת מכאבי בטן נוראיים. אני מתקפלת על המיטה ולא יכולה לזוז. הכאבים נמצאים בבטן התחתונה. והם מתגברים כשאני אוכלת. כל דבר שאני אוכלת ואפילו שותה מגבירים לי את הכאבים. הייתי במיון נשים, שם עשו לי בדיקת אולטרסאונד. אמרו שההריון תקין לחלוטין. יש עובר. יש דופק. ההריון מתפתח בצורה תקינה ללא שום בעיות גניקולוגיות. משם הפנו אותי למיון כירורג, שם אישפזו אותי להשגחה של יום וחצי. במהלך האישפוז שמו לי אינפוזיה ואמרו לי להיות בצום כמעט 24 שעות רצוף. לאחר הצום שלחו אותי לעשות אולטרסאונד בטן. בדקו אותי וראו שהכל תקין. ושלחו אותי הביתה. לא יכלו לעשות לי צילום רנטגן או CT כי אני בהריון וזה מסוכן לעובר. אז הסתפקו רק באולטרסאונד בטן. שיחררו אותי הביתה. ואני עדיין סובלת. רופא נוסף שהייתי אצלו אמר לי להפסיק לאכול דברי חלב ולהפסיק לקחת כדורים של חומצה פולית להריון. אז הפסקתי כמו שהוא אמר. ואין שינוי. אני לא מתפקדת כבר 3 שבועות. אני מתקפלת במיטה ולא מצליחה לעשות כלום. הכל עושים בשבילי- מקלחים אותי, מלבישים אותי, מאכילים אותי. אני מרגישה ממש רע ואני לא יודעת מה לעשות. הכאבי בטן האלה לא מפסיקים. היום הייתי שוב אצל רופאת נשים והיא הסתכלה על המכתב שחרור שלי מאישפוז ואמרה לי שרשום שם שהכל תקין לחלוטין. אבל היא שמה לב לפרט קטן בתחתית הדף שבו רשום שאני עשיתי בדיקת גסטרו בשנת 2005 ולפי הבדיקה יש לי DIAPHRAGMATIC HERNIA. עכשיו אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. מה זה הבדיקה הזאת? ואיך היא קשורה לכאבי בטן בהריון? ומה אני צריכה לעשות עכשיו?

16/07/2010 | 23:38 | מאת: עדי דרור

שירן שלום, לא נראה לי שיש קשר , אני ממליצה לך את אותן המלצות מהפעם הקודמת, להתייעץ עם רופא גסטרו , לפנות לנטורופט ולדיקור לטיפול. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה