שמנים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

10/06/2010 | 18:08 | מאת: sabon

שלום, אני בהריון שבוע 22. במהלך ההריון השתמשתי בסבון עץ התה ובסבון המכיל: שמן קוקוס ושמן זית, שמן המפ, שמן חוחובה, שמן תפוז, שמן לימון, שמן ליים, חומצת לימון, ויטמין E. רק עכשיו גיליתי כי לפעמים יש בעיה עם שמנים מסויימים. האם זה בסדר שהשתמשתי בהם או שמא שמנים אלו אינם בטוחים לשימוש? תודה רבה

14/06/2010 | 08:48 | מאת: עדי דרור

במינונים שקיימים בסבון, לא אמורה להיות בעיה עם שום שמן. צריך להיזהר כשלוקחים שמן בבליעה ולפעמים במריחה ישירה על העור. עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה