אכילת צנוברים ובעקבותם טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

25/05/2010 | 12:18 | מאת: דפנה

בעקבות אכילת צנוברים בסופ"ש לי ולבני המשפחה יש טעם מר בפה כבר מספר ימים. בירור קצר באינטרנט העלה שזה בגלל אכילת צנוברים, וכי ברחבי הארץ מתלוננים על התופעה כבר משנת 2005 !! מכיוון שאני בהיריון (שבוע 26), אני ממש מודאגת. מהו החומר שגורם לטעם המר? אולי הוא מזיק לעובר?

09/06/2010 | 08:34 | מאת: עדי דרור

דפנה שלום, סליחה על העיכוב בתשובה לצערי אינני מכירה את הגורם לתופעה, אני בספק אם במינון של אכילה יכול להיגרם נזק לעובר - חומרים "רעילים" כמו קפאין ואלכוהול אינם מזיקים לעובר במינון נמוך, על אחת כמה וכמה משהו כמו צנוברים, אם תגלי את הגורם לטעם המר - ספרי לי :) שיהיה הריון קל ומוצלח. עדי

30/08/2010 | 12:51 | מאת: אורנה

הי. כיווון שנראה לי שיש לי את אותו דבר ואני בשבוע 23 , אני לחוצה. גילית מה העינין?

03/09/2010 | 00:36 | מאת: הדס

גם לי! אני בשבוע 23 ובאמת אכלתי צנוברים בימים האחרונים. למה זה קורה? זה משגע אותי. מה שלא אכלתי מאז, פשוט לא מעביר את הטעם המריר בפה. אני אכתוב בפורום רפואה על זה ואם תהיה תשובה אכתוב לכן.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה