אלרגיה בהריון- מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

16/04/2009 | 10:45 | מאת: רונית

בוקר טוב, אני בת 30, בשבוע 24 להריון וסובלת בימים אלו מאלרגיה (גודש באף, התעטשויות, קושי בנשימה, עיניים דומעות) ידוע לי כי לא מומלץ לקחת כל סוג של אנטיהיסטמין וחשבתי לשאול מה כן מומלץ לעשות על מנת להקל על הסימפטומים, תודה מראש, רונית

19/04/2009 | 10:55 | מאת: עדי דרור

רונית שלום, ניתן להעזר במצבים כאלו בדיקור, צמחי מרפא או הומיאופטיה, מומלץ לגשת למטפל לטיפול מסודר, אפשר גם לפנות לבית מרקחת הומיאופטי ולהתייעץ איתם לגבי מוצרי מדף קיימים שמתאימים להריון, יש את בית מרקחת בר אילן ברעננה , בית מרקחת הנשיא ברחובות ועוד. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה