gbs בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

15/04/2009 | 08:34 | מאת: נינא

אני בשבוע 35 להריון לפני חודש עשיתי בדיקת שתן ( תרבית ) והתוצאה צמיחה עשירהstreptococcus gr b קבלתי מקסופין 20 כדורים אחרי שבועיים עשיתי עוד בדיקה והתוצאה צמיחה מעורבת וקבלתי עוד 20 כדורים . קראתי שרפואה משלימה יכולה לעזור המקרה כזה ( כדי שלא אזדקק לטיפול אנטיביוטי במהלך הלידה ) אני גרה בצפון לאן ולמי אני יכולה לפנות ? מבקשת תשובה מהירה

15/04/2009 | 17:29 | מאת: עדי דרור

את יכולה לפנות ליעל ססלוב שמתמחה בטיפול בנשים ברפואה סינית,חפשי את הטלפון שלה באינטרנט בהצלחה ולידה קלה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה