משחת הממליס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/03/2010 | 19:03 | מאת: נעמה

שלום רב. האם השימוש במשחת הממליס נגד טחורים של חברת weleda, שמן עץ התה (שימוש בפה כחיטוי השיניים) ובשמן אובליפחה (רק חיצוני על העור) מותרים לשימוש בזמן הריון? - האם ישנו טיפול לדלקת בגיד ביד שמתאים לתקופת הריון? אולי משחה טבעית? תודה מראש נעמה.

24/03/2010 | 09:51 | מאת: עדי דרור

נעמה שלום - כל התכשירים שציינת - אין כל בעיה להשתמש בהם במהלך הריון. דלקת בגיד ביד - מומלץ ביותר טיפול בדיקור , גם טיפולי מגע כמו שיאצו או טווינה יכולים מאוד לעזור. משחה בלבד - לדעתי לא תספיק. כדאי לטפל עניין כמו שצריך, כיוון שלאחר לידה, יש עומס רב על הידיים (החזקת התינוק, הנקה וכו') , אז המלצתי לך היא לא לחכות ולטפל עכשיו. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה