היפוך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

28/02/2010 | 22:55 | מאת: אורית

שלום... אני בשבוע 37 להריוני העוברית במצב עכוז הייתי רוצה לדעת מה הסיכונים בהיפוך? קבעתי תור להיפוך ביום רבעי 3.3 אצל דר' טובין באסף הרופא אני מנסה למצוא עליו נתונים ולא מוצאת האם תוכלי לסייע..?

03/03/2010 | 11:56 | מאת: עדי דרור

אורית שלום. היפוך עובר הוא הליך שנחשב יחסית בטוח, הסיבוכים נדירים, והתהליך כולו נעשה בבי"ח תחת אולטרהסאונד, ואם חלילה יש סיבוך - עוברים מייד לתהליך של לידה. ד"ר טובין הוא מנהל חדרי לידה בבי"ח אסף הרופא, הוא נחשב רופא מצויין ובעל נסיון רב. אני מקווה שהכל יעבור בשלום ובקלות. אם מסיבה כלשהיא יוחלט לדחות או לוותר על ההיפוך החיצוני, דעי שיש אופציות לנסות ולהפוך את העובר באמצעות דיקור ובאמצעים נוספים - אם זה יהיה רלוונטי, אשמח להרחיב. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה