תוצאת בדיקת הריון לא ברורה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

20/01/2010 | 15:20 | מאת: גילת

בחודש שעבר עברתי הריון כימי שהסתיים בווסת ללא איחור(בדקתי מוקדם מידי) קיבלתי זריקת אנטי D בשל העובדה שאני RH שלילי וכדורים לכיווץ הרחם היום הראשון של הווסת היה ב15/12/09 עדיין לא קיבתי מחזור (20/01/10) כאשר עשיתי בדיקת הריון היה קו אחד כהה מאוד וקו אחד מאוד מאוד בהיר כזה שבקושי רואים האם אני בהריון? האם זה לא מסוכן להכנס להריון אחרי הריון כימי? האם ייתכן שזהו שוב הריון כימי? אני בת 28 ויש לי ילד בן שנה וחמשה חודשים הריון רגיל ולידה טבעית (ללא אפידורל,אם יש לזה קשר) לתשובתך המהירה אודה תודה,תודה,ושוב תודה בברכה גילת

22/01/2010 | 00:53 | מאת: עדי דרור

גילת שלום, זהו פורום שעוסק בהריון בהיבט של רפואה משלימה. אנא הפני את שאלתך לפורום הריון שמנוהל ע"י רופא גינקולוג, אני משערת שתשובתו תהיה רלוונטית יותר. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה