בחילות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

27/03/2009 | 08:23 | מאת: שלמה

אישתי בשבוע ה 8 סובלת כל יום וכל היום מבחילות קשות והקאות, האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול להקל עליה, האם דיקור יכול לעזור?

27/03/2009 | 14:46 | מאת: עדי דרור

שלמה שלום. דיקור סיני יכול מאוד לעזור בהפחתת בחילות הריון, כדאי בשבועיים הראשונים לעשות טיפול בתדירות של פעמיים בשבוע כדי להשיג אפקטיביות. בנוסף - יש נשים ששתיה של תה ג'ינג'ר או לקיחת כמוסות טבעיות של ג'ינג'ר מקלות עליהן, יש נשים שתוסף מזון של ויטמין B6 מקל עליהן, יש כדורי מציצה הומיאופטיים של חברת boiron בשם "קוקולין", התגובה מאוד שונה מאישה לאישה, יש כאלו שהתכשירים הללו מסייעים להן מאוד ויש כאלו שלא...אין ברירה , צריך פשוט לנסות :) תרגישו טוב ותזכרו שעוד מעט זה יעבור... עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה