טיפולי פריון ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/12/2009 | 20:44 | מאת: יעל

אני כבת 40 חודשיים לאחר הריון בהזרעה וזריקות שנפל בשבוע 10. אני מתכוונת להתחיל טיפול זריקות והזרעה במחזור הבא שאמור להגיע שבוע הבא, אך כעת אני חולה עם דלקת גרון ואנטביוטיקה עד שבוע הבא במשוער 4 ימים לפני המחזור שאמור להגיע ומורידי חום וכאבים האם המחלה והאנטיביוטיקה יכולים לגרום להיחלשות הגוף ולפגוע בסיכויים להיקלט או להחזיק מעמד הפעם. מצד אחד אני בלחץ של זמן מצד שני לא בא לי לעבור עוד פעם חוויה כמו קודם או הזרעה שלא תצליח.

27/12/2009 | 15:30 | מאת: עדי דרור

יעל שלום. ראשית כדאי כמובן להתיעץ גם עם הרופא שלך לטיפולי הפוריות, אין ספק שמחלה ואנטיביוטיקה אכן מחלישים את הגוף, אך זה מאוד תלוי במצבך וחוסנך הכלליים ושנית כמו שציינת, קיים כאן לחץ של זמן. ההחלטה בסופו של דבר יכולה להיות רק שלך, אם את הולכת החודש על הזרעה, כדאי במקביל לגשת לטיפול כלשהוא שיסייע במקביל לגוף להתחזק - זה יכול להיות דיקור בתוספת פורמולת צמחים שתותאם לך אישית, זה יכול להיות יעוץ אישי אצל נטורופט לתוספי מזון שיחזקו אותך, רפלקסולוגיה ועוד. בהצלחה עדי

04/01/2010 | 23:35 | מאת: עדי דרור

יעל, צר לי על עוגמת הנפש, אני משתדלת למחוק הודעות לא ראויות מהפורום ברגע שאני רואה אותן, כל טוב ובהצלחה עדי

05/01/2010 | 09:50 | מאת: יעל

הי עדי אין לי בעיה עם מחיקת ההודעה ואני גם מבינה את זה חשוב לי רק שהתגובה תשלח למי שכתב לי, כי אני חושבת שזה ממש לא לעניין בייחוד שהוא לא ממש יודע מה זה עושה לי אמירה כזאת ובאיזה מצב נפשי אני נמצאת כרגע והוא לא ממש הולך מן הסתם לנדב לי טיפול שלא בתשלום כדי לעזור לי ככה שזה ממש לא לעניין. פשוט לא ראיתי באתר דרך לפנות אליו או אלייך באופן אישי בהתייחס להודעה שלו שלא דרך תגובה בפורום אני חושבת שבאותה מידה צריך קצת להתייחס לעובדה שהפורום הוא לא במה לפרסם עסקים אישיים הוא אנשים שלרוב מתייעצים ונמצאים באיזו שהיא מצוקה וזה ממש לא מתאים לפעמים.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה