שאלה לגביי מוצרי הרבלייף בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/12/2009 | 21:40 | מאת: לב

אני מלמעלה מחודש וחצי משתמשת במוצרי הרבלייף כמו שייק בוקר וערב שזה בא באבקה אני רוצה לישאול העים אפשר להמשיך את בהריון כי אני חושבת שיש לי איחור ואני לא יודעת עים להמשיך או לא מה עליי לעשון דחוף מאוד

16/12/2009 | 22:34 | מאת: עדי דרור

לב שלום, צר לי אך איני מכירה את מוצרי הרבלייף מבחינת ההרכב שלהם. כדאי להתייעץ עם החברה שמייצרת ומשווקת אותם. עדי

07/11/2010 | 15:40 | מאת: ישראל

אישתי ואני מפקחים בחברת הרבלייף אישתי משתמשת במוצרים במשך כל ההריון תוצאות בדיקות הדם מעולות ואישתי מעידה יום יום על הרגשה של ערנות כח ומרץ רב בדיקות ההריון תקינות לחלוטין במיוחד שבהריון הראשון ללא מוצרי הרבלייף אישתי סבלה מחולשה רבה סחרחורות והתעלפויות בלתי פוסקות. מוצרי הרבלייף מיוצרים בתערובות של ויטמינים ומינרלים בלבד בקיצור הכל מרכיבים טיבעים בלבד לכל מי שמעונינת אוכל לשלוח לה הרכב של כל מוצר ואפשרות להתייעץ לקבלת הסבר מפורט ומעמיק לפרטים נוספים 054-3069594 ישראל מאד מומלץ להשאיר הודעה ואחזור בהקדם האפשרי לכל המעונין.

30/12/2019 | 23:31 | מאת: יסמין

האם אפשרי להשתמש במוצרעם בהריון?

18/11/2021 | 17:53 | מאת: Ar

האם אפשר להשתמש להשתמש במוצרי הרפאליף בהריון?

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה