הימצאות TRICHOSPORN INKIN במשטח וגינלי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

08/11/2009 | 15:13 | מאת: מיכל

שלום, אני שבוע 30 להריון ובמשטח וגינלי התגלה TRICHOSPOTN INKIN ומצויין כי פתוגני בשערות הערווה..מה אומרים הממצאים? הבנתי שזהו אולי סוג של קנדידה בכלל? מה הטיפול המומלץ לפי הרפואה המשלימה והאם ישנה סכנה לעובר/ללידה?

11/11/2009 | 20:07 | מאת: עדי דרור

מיכל שלום. טריכוספורון הוא אכן סוג של קנדידה. למיטב ידיעתי , הוא לא מהווה סכנה לעובר, אךכדאי שתתיעצי לגבי זה עם רופא נשים קונבנציונאלי. לא ברור לי האם את סובלת מסימפטומים כלשהם , ולכן עשו לך משטח וגינלי? הטיפול המומלץ למצבי קנדידה הוא טיפול תזונתי אצל נטורופט, אבל עדיף להמתין ולהתחיל אותו לאחר הלידה. אם את סובלת מסימפטומים כלשהם, אשמח אם תפרטי ואז אוכל להמליץ לך על טיפול מתאים. עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה