הפסקת גלולות למטרת הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

31/10/2009 | 19:11 | מאת: לי

שלום, אני בת 28 ולקחתי גלולות במשך 10 שנים ברציפות. לפני שבוע הפסקתי את הגלולות במטרה להיכנס להריון. האם נטילת הגלולות כ"כ הרבה שנים עלולה לעכב את כניסתי להריון? בנוסף, אני מתאמנת בחדר כושר פעמיים בשבוע, האם אני מוגבלת בפעילות מסויימת? ספינינג למשל?

01/11/2009 | 09:10 | מאת: עדי דרור

לי שלום. ראשית אני ממליצה לך להפנות את השאלות גם לפורום של רפואה קונבנציונלית להריון. לגבי הגלולות - אני ממליצה לך לחכות חודשיים שלושה לפני שאת מנסה להיכנס להריון, על מנת לתת לגוף ולמחזור להתאזן מבחינה הורמונלית. העניין מאוד אינדבידואלי - יש נשים שמפסיקות גלולות ומייד המחזור חוזר להיות סדיר וההריון מגיע במהירות, ויש כאלו שלגופן לוקח מספר חודשים להתאזן. מבחינת פעילות גופנית - כל עוד את לא בהריון והפעילות הגופנית היא פעילות בסולם מאמצים שאת מורגלת לו - לא אמורה להיות שום בעיה. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה