דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

20/10/2009 | 20:50 | מאת: מיטל

שלום!אני אחרי הפלות והתחלתי דיקור סיני ועוד חודש רוצה להיכנס להריון שוב,האם 5 טיפולים פעם שבוע יכולים לעזור כי מפחדת לעשות בהריון?ולמה המטפל שלי אמר אין לי צורך בטיפול כול שבוע מספיק פעם בשבועיים

25/10/2009 | 08:14 | מאת: עדי דרור

מומיטל שלום. ברפואה הסינית יש אסכולות וגישות שונות. לכן גם תדירות הטיפול היא שונה ממטפל למטפל. קשה לומר אם 5 טיפולים יעזרו או לא, זו לא כמות גדולה של טיפולים, ואני לא יודעת מה בדיוק מצבך, כמה הפלות היו, באיזה שלב, מתי, מה מצבך היום...בכל אופן דווקא במקרים של הפלות חוזרות , מומלץ מאוד להמשיך את הטיפול בזמן ההריון, על מנת לתמוך בהריון. בהנחה שאת מטופלת אצל מטפל מוסמך ומנוסה, לא אמור להיות כל חשש לקבל דיקור בזמן הריון. בהצלחה :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה