ממצאי וריקוצלה וציסטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/09/2014 | 19:00 | מאת: טליה

שלום, בני הינו חייל , בשל כאב שחש לפני כחודש באשך, נבדק אצל רופא צבאי שאיבחו שכנראה מדובר בוריקוצל , אורולוג שבדק אותו לאחר מכן הפנה אותו לבדיקת אולטרסאונד ולבנק הזרע לבדיקת ספרמטוגרם.כרגע התקבלה רק תוצאת האולטרסאונד :ציסטה 0.5 ס"מ, ווריקוצלה דו כיוונית. מה משמעות התוצאות? האם יהיה צורך בניתוח.?

30/09/2014 | 14:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום טליה, תמיד מדהים אותי מחדש שאנשים שואלים שאלה כמו שלך "האם צריך ניתוח" . את באמת תסמכי על תשובתו של רופא שלא בדק את הילד שלך , לא ראה צילומים. תפנו לאורולוג שנה טובה

30/09/2014 | 14:36 | מאת: טליה

שלום ד"ר,ברור שתפקידו של הפורום לא מכריע בקביעת הטיפול.ברור שתשובתך היא לא זו שתכריע אם לבצע ניתוח או לא ללא ראיית תוצאות הבדיקות והאולטראסאונד.מדובר במתן רקע בלבד לבעיה וחבל שהגבת כך.

מנהלי פורום אורולוגיה