סימנים לאחר מגע מיני ללא הגנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/09/2014 | 20:08 | מאת: דור

לפני כשבוע ביצעתי מגע מיני וחד פעמי עם בחורה ללא קונדום. לאחר מגע מיני זה שמתי לב לסימנים שונות ומשונים על איבר המין: נקודות וכתמים שחורים קטנים באיזורים שונים,היווצרות קפלים בעור שמתחת לכיפה, עור סדוק ושחור מסביב לחור השופכה. בנוסף, נוצרו לי בסוף הלשון נקודות אדומות ובלוטות וכמו כן היה לי כאב גרון עם בלוטת לימפה נפוחה...אני די בלחץ מהעניין ומפחד שזוהי מחלת מין כגון איידס שאין אפשרות לטפלה...התור הכי קרוב שהצלחתי לזמן לאורולוג הוא לעוד כשבוע. אשמח לעזרה במהירות. תודה

16/09/2014 | 15:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אתה יכול לפנות גם למומחה למחלות עור ומין. יש מרפאה למחלות מין בתחנה מרכזית בתל-אביב בלוינסקי. אתה יכול לפנות לשם

16/09/2014 | 16:31 | מאת: דור

האם יש לך מה תיאורים איזושהי הבחנה או מידע שיכול קצת לעזור ולשפוך לי אור על המקרה?

מנהלי פורום אורולוגיה