איבר מין קטן מהרגיל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/01/2014 | 18:57 | מאת: בן 19

שלום , אני נער בן 19 שנמצא כעת בצבא. כל חיי התביישתי באיבר המין שלי וגם בצבא וגם בטיולים שנתיים תמיד אני רואה שהוא ממש קטן יחסית לאחרים. חשבתי לעצמי שיש מצב סיכוי קטן שהסיבה היא בגלל טעות קטנה שהייתה בברית מילה שלי אין לי מושג מה עשו שם אבל היה לי 2 חורים לעשות מהם פיפי , וסגרו לי את זה בניתוח. אני מפחד שאולי הניתוח גרם לחוסר זרימת דם לאיזור או משהו כזה. דרך אגב גם האשכים שלי עצמם קטנים מהרגיל , מעניין אותי מאוד אם יש משהו שאפשר לעשות בנדון , אולי כדורי טסטוסטרון אם זה קשור או משהו כזה...

23/01/2014 | 16:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סביר להניח שהניתוח עצמו לא גרם לפגיעה בגודל האיבר. אין מה לעשות לגבי גודל האשכים , צריך לבדוק אותך כדי לוודאע שאין בעיה כרונ\מוזומלית או אחרת בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה